Gezondheid laat Max Verstappen in de steek vlák voor Formule 1-raceweekend

1 min


Max Verstappen (25) krijgt vlak voor de Formule 1-race in Djedda, Saudi-Arabië te maken met gezondheidsproblemen. Hij lijkt echter nét op tijd beter te zijn.

Op Instagram vertelt de F1-held: ‘Ik voel me weer goed, nadat ik een paar dagen niet fit was door maagklachten.’ Zijn gezondheidsproblemen hebben ervoor gezorgd dat de hele planning voor het raceweekend op de kop ligt. ‘Ik heb daardoor mijn vlucht moeten uitstellen met een dag, dus ik ben vrijdag pas voor het eerst op de baan. Ik zie jullie in Djedda.’


Het leuk vinden? Deel het met je vrienden!

WAT IS JE REACTIE?

dislike dislike
4
dislike
damin damin
40
damin
omg omg
24
omg
lol lol
16
lol
win win
4
win
cute cute
40
cute
like like
36
like
wtf wtf
32
wtf
love love
12
love

0 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send this to a friend