Het is zover, ik koop nooit meer een nieuwe MacBook Pro

Deze week heeft Apple twee nieuwe MacBook Pro modellen gepresenteerd. De 14 en 16 inch uitvoeringen van de MacBook Pro zijn nu voorzien van de nieuwste, eigen, M2-chip van Apple. De nieuwe laptops kunnen nu al besteld worden en worden vanaf 24 januari geleverd. Voor mij zijn de nieuwe MacBook Pro’s, met prijskaartjes die beginnen bij 2.449 euro voor het 14 inch instapmodel’ tot 7.649 euro voor de ‘fully loaded’ 16 inch uitvoering, toch echt een brug (of twee) te ver.

Nee, aan mij zal Apple nooit meer een nieuwe MacBook Pro verkopen. En ook al zeg ik het zelf, dat is best een dingetje. Natuurlijk, Apple zal er geen traan om laten – en dat hoeft ook niet – maar met deze prijzen worden de Apple laptops voor steeds meer mensen onbereikbaar.

Lees het hele artikel via onderstaande link:

https://www.dutchcowboys.nl/gadgets/het-is-zover-ik-koop-nooit-meer-een-nieuwe-macbook-pro