Mercedes drijft spot met Verstappen: “We hadden beter moeten weten”

Twitter @MercedesAMGF1

Buiten de actie op de baan, gaan de sociale mediakanalen van de Formule 1-teams ook zo nu en dan de strijd met elkaar aan. Zo drijft Mercedes de spot met een oude overtreding van Max Verstappen – eentje die hem duur kwam te staan.

Mercedes spot met boete Verstappen

In de video is te zien dat een teamlid van Mercedes de W13 van Lewis Hamilton nadert en de achtervleugel aanraakt. Het woordje ‘wasted’ dat vervolgens in beeld komt te staan is een verwijzing naar het spel Grand Theft Auto, waar spelers hetzelfde beeld te zien krijgen als ze doodgaan. “We hadden beter moeten weten”, luidt het bijschrift.

Lees het hele artikel via onderstaande link:

https://www.gpblog.com/nl/nieuws/173802/mercedes-spot-met-verstappen-boete.html