Microsoft probeert er met update achter te komen wie een verouderde versie van Office gebruikt

Microsoft heeft een update uitgebracht voor Office-versies 2007, 2010 en 2013. De update doet verder niks, beweert de techgigant, behalve Microsoft laten weten hoeveel mensen nog gebruikmaken van deze oudere versies op basis van hoeveel mensen de update binnenhalen. De eerste twee genoemde Office-versies zijn al enige tijd out-of-service. De editie uit 2013 krijgt vanafapril geen ondersteuning meer.

Welke informatie de mysterieuze update KB5021751 nog meer verstrekt aan Microsoft is niet bekend, want de uitleg van het techbedrijf is zeer summier. Ook legt Microsoft niet uit wat het van plan is met de informatie. The Register verwacht echter dat de gigant van plan is om advertenties toe te voegen voor de nieuwere Office-versies.

Lees alles hierover