De beste plek in het vliegtuig als je huilende kinderen wil ontwijken

Ⓒ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Lang stil zitten, veel wachten, weinig ruimte om te bewegen: het is eigenlijk best logisch dat een vliegreis voor veel jonge kinderen best spannend is. Maar een krijsende baby of peuter naast of vlakbij je in het vliegtuig is niet echt bevorderlijk voor een ontspannen reis. Wil je zo veel mogelijk voorkomen dat je naast een kleintje zit, dan is dit de beste plek in het vliegtuig.

Mocht je tijdens het boeken van je vliegticket de kans krijgen om een plekje te reserveren bij de nooduitgang: doen! Vanwege veiligheidsredenen mogen kleine kinderen niet in de buurt van de nooduitgang zitten. De kleintjes zijn namelijk in het geval van een evacuatie niet in staat om andere passagiers te hulp te schieten.

Lees het hele artikel via onderstaande link:

https://www.telegraaf.nl/lifestyle/1490240919/de-beste-plek-in-het-vliegtuig-als-je-huilende-kinderen-wil-ontwijken